Peeling προσώπου με εκχύλισμα σαλιγκαριού

12,00лв.

Εφαρμόστε σε υγρό δέρμα και τρίψτε με ελαφριές κινήσεις μασάζ, στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

Κωδικός προϊόντος: PEELINGSNAIL-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Εφαρμόστε σε υγρό δέρμα και τρίψτε με ελαφριές κινήσεις μασάζ, στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

Για καλύτερα αποτελέσματα , εφαρμόστε μια μάσκα προσώπου από την ίδια σειρά μετά τη θεραπεία.

Τα δραστικά συστατικά αυτού του προϊόντος είναι:

Καολίνης: Ένας μαλακός άργιλος που χρησιμοποιείται για την απορρόφηση της περίσσειας σμήγματος και των ακαθαρσιών από το δέρμα.

Οξείδιο του ψευδαργύρου: Έχει αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής και της φθοράς του δέρματος.

Σωματίδια ρυζιού: Χρησιμοποιείται για την απολέπιση και την απαλότητα του δέρματος, κάνοντάς το πιο λείο και φωτεινό.

Έλαιο Jojoba: Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα χωρίς να το αφήνει λιπαρό ή επιβαρυμένο.

Έλαιο σπόρων σταφυλιού: Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το δέρμα από τη γήρανση και τις περιβαλλοντικές βλάβες.

Έλαιο φύτρων σιταριού: Περιέχει βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα, κάνοντάς το πιο απαλό και λείο.

Κολλαγόνο: Προάγει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος, καθιστώντας το νεότερο και πιο ανθεκτικό στις φθορές.

Ελαστίνη: Μια απαραίτητη πρωτεΐνη για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, συμβάλλοντας στη διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας.

Έλαιο αβοκάντο: Πλούσιο σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα που θρέφουν και μαλακώνουν το δέρμα, κάνοντάς το πιο ελαστικό και λείο.

Εκχύλισμα κυδώνι: Έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και της φθοράς του δέρματος.

Εκχύλισμα σαλιγκαριού: Γνωστό για τις ενυδατικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες, βοηθά στη βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος.

Οξική Τοκοφερύλη (Βιταμίνη Ε): Βιταμίνη Ε, η οποία δρα ως αντιοξειδωτικό και προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Εκχύλισμα μαϊντανού: Πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, αυτό το εκχύλισμα βοηθά στην ανανέωση και τον τόνωση της επιδερμίδας.

Εκχύλισμα φλαμουριάς (Tilia Tomonth osa Extract): Έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος και στην καταπολέμηση των φλεγμονών.

Κερί μέλισσας: Περιέχοντας βιταμίνες και μέταλλα, αυτή η σύνθεση βοηθά να διατηρείται το δέρμα ενυδατωμένο και ελαστικό.

INCI/Συστατικά: Το προϊόν περιέχει ένα μείγμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,05 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Peeling προσώπου με εκχύλισμα σαλιγκαριού”

Свързани продукти