Peeling για ξηρό δέρμα με εκχύλισμα καλέντουλας

6,00лв.

Το peeling για το ξηρό δέρμα με εκχύλισμα καλέντουλας καθαρίζει απαλά και καταπραΰνει.

Κωδικός προϊόντος: PEELINGCALENDULA-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Το peeling για το ξηρό δέρμα με εκχύλισμα καλέντουλας καθαρίζει απαλά και καταπραΰνει. Αναζωογονεί και τονώνει. Βοηθά στη διαύγεια της επιδερμίδας. Μετά τη διαδικασία, η επιδερμίδα γίνεται απαλή και λεία. Το peeling απομακρύνει τα νεκρά και φραγμένα κύτταρα από την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μια φρέσκια και αναζωογονημένη όψη. Εκτός από το ότι φωτίζει την επιδερμίδα και μαλακώνει το δέρμα, επιτρέπει στα θρεπτικά προϊόντα να διεισδύσουν βαθύτερα στο δέρμα.

Ο καολίνης καθαρίζει, συσφίγγει και λευκαίνει την επιδερμίδα, τα απαλά απολεπιστικά σωματίδια μαργαριταριών απομακρύνουν τους ρύπους και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, ενώ το εκχύλισμα καλέντουλας έχει καταπραϋντική, αντισηπτική και μαλακτική δράση. Έτσι, το δέρμα σας είναι πάντα καθαρισμένο και ανανεωμένο.

Εφαρμόστε σε καθαρισμένο πρόσωπο, τρίψτε με κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Αφαιρέστε με χλιαρό νερό. Ιδανική βάση για μάσκα. Συνιστάται για: ξηρό και ευαίσθητο δέρμα

Τα δραστικά συστατικά σε αυτό το προϊόν είναι τα εξής:

Καολίνης: Ένας μαλακός άργιλος που χρησιμοποιείται για την απορρόφηση της περίσσειας σμήγματος και των ακαθαρσιών από το δέρμα.

Οξείδιο του ψευδαργύρου.

Μικροκρύσταλλοι μαργαριταριών: Χρησιμοποιούνται για την απολέπιση και τη λείανση του δέρματος, δίνοντάς του πιο απαλό και ομοιόμορφο τόνο.

Εκχύλισμα καλέντουλας: Έχει καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην επούλωση του δέρματος και στη μείωση των ερεθισμών.

Πρόπολη (Propolis): Έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής και άλλων δερματικών προβλημάτων.

Ελαστίνη: Βοηθά στην ελαστικότητα του δέρματος, κάνοντάς το πιο σφριγηλό και νεανικό.

INCI/Ingredients.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,2 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Peeling για ξηρό δέρμα με εκχύλισμα καλέντουλας”

Свързани продукти