Peeling για λιπαρό δέρμα με εκχύλισμα ακακίας

6,00лв.

Καθαρίζει απαλά και καταπραΰνει το δέρμα.

Κωδικός προϊόντος: PEELINGACACIA-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Καθαρίζει απαλά και καταπραΰνει το δέρμα. Αναζωογονεί και τονώνει. Βοηθά στη διαύγεια της επιδερμίδας. Μετά τη θεραπεία το δέρμα γίνεται απαλό και λείο. Το πίλινγκ απομακρύνει τα νεκρά και φραγμένα κύτταρα από την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μια φρέσκια και αναζωογονημένη όψη. Εκτός από το ότι φωτίζει την επιδερμίδα και μαλακώνει το δέρμα, επιτρέπει στα θρεπτικά προϊόντα να διεισδύσουν βαθύτερα στο δέρμα.

Ο καολίνης καθαρίζει, συσφίγγει και λευκαίνει την επιδερμίδα, τα απαλά απολεπιστικά σωματίδια μαργαριταριών απομακρύνουν τους ρύπους και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, ενώ το εκχύλισμα ακακίας έχει ισχυρή αντιβακτηριακή και ρυθμιστική δράση για το σμήγμα. Έτσι, το δέρμα σας θα είναι πάντα καθαρισμένο, ανανεωμένο και προστατευμένο. Είναι επίσης κατάλληλο για χρήση από άτομα με προβληματική, με τάση ακμής και με ακνεϊκό δέρμα.

Εφαρμόστε σε καθαρισμένο πρόσωπο, τρίψτε με κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Αφαιρέστε με χλιαρό νερό. Ιδανική βάση για μάσκα.

Τα δραστικά συστατικά αυτού του προϊόντος είναι τα εξής:

Καολίνης.

Οξείδιο του ψευδαργύρου: Έχει αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής και της φθοράς του δέρματος.

Μικροκρυσταλλικά σωματίδια μαργαριταριού (Pearl): Χρησιμοποιείται για να φωτίζει και να ανανεώνει το δέρμα, κάνοντάς το πιο λαμπερό και λαμπερό.

Εκχύλισμα ασβέστη (Robinia Pseudoaccacia L. Extract): Έχει καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της φλεγμονής και στην προστασία του δέρματος από τις βλάβες.

Εκχύλισμα Φασκόμηλου Ροβίνια (Laburnun Anagyroides Medic Extract): Έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που υποστηρίζουν την υγεία του δέρματος.

Πρόπολη: Έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής και άλλων δερματικών προβλημάτων.

INCI/Συστατικά: INCI/Συστατικά: Το προϊόν περιέχει ένα μείγμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση του καρκίνου του δέρματος.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,2 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Peeling για λιπαρό δέρμα με εκχύλισμα ακακίας”

Свързани продукти