Peeling για κανονικό δέρμα με εκχύλισμα τριαντάφυλλου

6,00лв.

Το peeling απομακρύνει τα νεκρά και φραγμένα κύτταρα από την επιδερμίδα, δίνοντάς της μια φρέσκια και αναζωογονημένη όψη.

Κωδικός προϊόντος: PEELINGROSEE-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Το peeling απομακρύνει τα νεκρά και φραγμένα κύτταρα από την επιδερμίδα, δίνοντάς της μια φρέσκια και αναζωογονημένη όψη. Εκτός από την ανανέωση της επιδερμίδας και την απαλότητα του δέρματος, επιτρέπει στα θρεπτικά προϊόντα να διεισδύσουν βαθύτερα στο δέρμα.

Ο καολίνης καθαρίζει, συσφίγγει και λευκαίνει την επιδερμίδα, τα απαλά απολεπιστικά σωματίδια μαργαριταριών απομακρύνουν τους ρύπους και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, ενώ το εκχύλισμα τριαντάφυλλου έχει καταπραϋντική, αναπλαστική και τονωτική δράση.

Τα δραστικά συστατικά σε αυτό το προϊόν είναι τα εξής:

Καολίνης: Ένας μαλακός άργιλος που χρησιμοποιείται για την απορρόφηση της περίσσειας σμήγματος και των ακαθαρσιών από το δέρμα.

Οξείδιο του ψευδαργύρου: Έχει αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής και της φθοράς του δέρματος.

Σωματίδια μικροκρυστάλλων μαργαριταριού: Χρησιμοποιούνται για την απολέπιση και τη λείανση του δέρματος, δίνοντάς του πιο απαλό και ομοιόμορφο τόνο.

Νερό Rosa Damascena: Έχει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες, θρέφει την επιδερμίδα και της χαρίζει φρέσκια όψη.

Εκχύλισμα Rosa Damascena: Περιέχει αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που ενυδατώνουν και μαλακώνουν το δέρμα.

Αλλαντοΐνη: Έχει καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητες που βοηθούν στη βελτίωση της υφής του δέρματος και στη μείωση των ερεθισμών.

Ελαστίνη: Βοηθά στην ελαστικότητα του δέρματος, κάνοντάς το πιο σφριγηλό και με νεανική όψη.

Πρόπολη: Έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής και άλλων δερματικών προβλημάτων.

INCI/Συστατικά: INCI/Συστατικά: Η κρέμα περιέχει ένα μείγμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση του καρκίνου.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,2 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Peeling για κανονικό δέρμα με εκχύλισμα τριαντάφυλλου”

Свързани продукти