Peeling για ξηρό δέρμα με εκχύλισμα χαμομηλιού

6,00лв.

Καθαρίζει απαλά το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Αναζωογονεί, λειαίνει και τονώνει το δέρμα.

Κωδικός προϊόντος: PEELINGCHAMOMILLE-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Καθαρίζει απαλά το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Αναζωογονεί, λειαίνει και τονώνει το δέρμα. Λευκαίνει απαλά το δέρμα, απομακρύνει τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, ενώ το εκχύλισμα χαμομηλιού έχει αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση στο δέρμα.

Οδηγίες χρήσης: Το προϊόν είναι κατάλληλο για την περιποίηση της επιδερμίδας, καθώς και για την περιποίηση του δέρματος. Αφαιρέστε με χλιαρό νερό. Με ένα απαλό νέφος νερού.

Τα δραστικά συστατικά αυτού του προϊόντος είναι:

Καολίνης.

Οξείδιο του ψευδαργύρου: Έχει αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής και της φθοράς του δέρματος.

Σωματίδια μικροκρυστάλλων μαργαριταριού: Χρησιμοποιούνται για την απολέπιση και τη λείανση του δέρματος, δίνοντάς του πιο απαλό και ομοιόμορφο τόνο.

Εκχύλισμα χαμομηλιού (Matricaria Chamomilla Extract): Έχει καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στη μείωση της ερυθρότητας και του ερεθισμού του δέρματος.

Αιθέριο έλαιο χαμομηλιού (Matricaria Chamomilla Essential Oil): Έχει παρόμοιες ιδιότητες με το εκχύλισμα χαμομηλιού και θρέφει και ενυδατώνει περαιτέρω το δέρμα.

Αλλαντοΐνη: Έχει καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητες που βοηθούν στη βελτίωση της υφής του δέρματος και στη μείωση των ερεθισμών.

Πρόπολη: Έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής και άλλων δερματικών προβλημάτων.

INCI/Συστατικά: INCI/Συστατικά: Αρωματική κρέμα, που περιέχει το προϊόν.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,2 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Peeling για ξηρό δέρμα με εκχύλισμα χαμομηλιού”

Свързани продукти