Peeling pentru ten gras cu extract de liliac

6,00лв.

Peelingul îndepărtează celulele moarte și înfundate din epidermă, oferindu-i un aspect proaspăt și întinerit.

SKU: PEELINGLILAC-RO Categorie:

Descriere

Peelingul îndepărtează celulele moarte și înfundate din epidermă, oferindu-i un aspect proaspăt și întinerit. Pe lângă împrospătarea tenului și înmuierea pielii, permite produselor hrănitoare să pătrundă mai adânc în piele.

Caolinul curăță, întărește și albește pielea, particulele de perle cu exfoliere delicată îndepărtează impuritățile și elimină celulele moarte, iar extractul de liliac conține componente naturale cu proprietăți emoliente, cicatrizante și bactericide, făcând acest peeling potrivit pentru utilizarea de către persoanele cu piele problematică, predispusă la acnee și acneică. astfel, pielea ta va fi întotdeauna curățată, reînnoită și protejată.

Aplicați pe fața curățată, frecați cu mișcări circulare, evitând zona delicată a ochilor. Îndepărtați cu apă călduță. Baza ideală pentru o mască. Recomandată pentru: ten gras și problematic.

Ingredientele active din acest produs sunt:

Caolin.

Oxid de zinc: Are proprietăți antiinflamatoare și antiseptice care ajută la combaterea acneei și a leziunilor pielii.

Microcristale de perle: Folosite pentru a exfolia și netezi pielea, oferindu-i un ton mai moale și mai uniform.

Extract de liliac: Are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii care ajută la reducerea înfundării porilor și la combaterea acneei.

Extract de mușețel (Matricaria Chamomilla): Are proprietăți calmante și antiinflamatoare care ajută la reducerea roșeață și a iritațiilor de pe piele.

Extract de liliac violet (Syringa Vulgaris): Conține antioxidanți și ingrediente antibacteriene care ajută la menținerea sănătății pielii și la reducerea inflamațiilor.

Propolis: Are proprietăți antiseptice și antiinflamatoare care ajută la combaterea acneei și a altor probleme ale pielii.

INCI/Ingrediente.

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Greutate 0,2 kg

Brand

CHRISTINA

SAYAZ COSMETICE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Peeling pentru ten gras cu extract de liliac”

Свързани продукти