Κρέμα ματιών με χαβιάρι

25,00лв.

Κρέμα ματιών σύσφιξης, ανόρθωσης με Hyper.

Κωδικός προϊόντος: EYECREAMCAVIA-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Κρέμα ματιών σύσφιξης, ανόρθωσης με Hyper. Σφίγγει και λειαίνει το δέρμα γύρω από τα μάτια, προλαμβάνει την εμφάνιση ανεπιθύμητων ρυτίδων και λειαίνει τις παλιές που έχουν ήδη εμφανιστεί. Θρέφει και ενυδατώνει.

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ γύρω από τα μάτια με ελαφριές κινήσεις μασάζ. Περιέχει επιπλέον υαλουρονικό οξύ και φυτικό κολλαγόνο και ελαστίνη.

Τα δραστικά συστατικά σε αυτό το προϊόν είναι τα εξής:

Έλαιο Jojoba (Simmondsia Chinensis Oil): Έχει βελτιώσεις με τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας, καθιστώντας το ιδανικό για ενυδάτωση και καταπολέμηση της ξηρότητας.

Έλαιο σπόρων σταφυλιού (Grape Seed Oil): Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία της επιδερμίδας από τις ελεύθερες ρίζες και στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης.

Βούτυρο καριτέ (Shea Butter): Έχει εντατικές ενυδατικές ιδιότητες και βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Macadamia Oil (Έλαιο Μακαντάμια): Ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα, κάνοντάς το πιο λείο και απαλό.

Εκχύλισμα χαβιαριού.

Μαστίχα: Έχει αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στον καθαρισμό και την καταπολέμηση της ακμής.

Υαλουρονικό οξύ: Γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες που βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα.

Εκχύλισμα χαμομηλιού (Matricaria Chamomilla Extract): Έχει καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των ερεθισμών του δέρματος.

Εκχύλισμα καλέντουλας: Γνωστό για τις επουλωτικές και αντισηπτικές του ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση υγιούς και καθαρού δέρματος.

Ρετινόλη: Προάγει την ανανέωση των κυττάρων και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και ατελειών.

Ελαστίνη: Βοηθά στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος και στη διατήρηση μιας νεανικής εμφάνισης.

Κολλαγόνο.

Κερί μέλισσας: Έχει μαλακτικές και προστατευτικές ιδιότητες που βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα και το προστατεύουν από τις βλαβερές εξωτερικές επιδράσεις.

INCI/Ingredients.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,05 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κρέμα ματιών με χαβιάρι”

Свързани продукти