Κρέμα ματιών με κεχριμπάρι

28,00лв.

Ο συνδυασμός κεχριμπαρένιας πούδρας και φυσικών ελαίων παρέχει τέλεια φροντίδα για το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια – γρήγορη συσφικτική δράση, διαρκή θρέψη και λαμπερό περίγραμμα ματιών.

Κωδικός προϊόντος: EYECREAMAM-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Ο συνδυασμός κεχριμπαρένιας πούδρας και φυσικών ελαίων παρέχει τέλεια φροντίδα για το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια – γρήγορη συσφικτική δράση, διαρκή θρέψη και λαμπερό περίγραμμα ματιών.

Χρήση : Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε στεγνό και καθαρό δέρμα.

Τα δραστικά συστατικά σε αυτό το προϊόν είναι:

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ: Πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα, κάνοντάς το πιο απαλό και λείο.

Έλαιο από σπόρους τζοτζόμπα (JOJOBA OIL).

Μαστίχα (MASTIX): Εκχυλισμένο από το δέντρο Mastiha, το μαστίχα είναι γνωστό για τις αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας του δέρματος.

Έλαιο φύτρων σιταριού (WHEAT GERM OIL): Πλούσιο σε βιταμίνη Ε και φυτοστερόλες που ενυδατώνουν και μαλακώνουν το δέρμα, αφήνοντάς το λείο και ελαστικό.

ΕΚΧΥΜΑ HAMAMELIS VIRGINIANA: Έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπράυνση και τη θρέψη του δέρματος.

Εκχύλισμα Terminalia fedinandiana (TERMINALIA FEDINANIANA EXTRACT): Γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος και στην προστασία από τις βλαβερές εξωτερικές επιδράσεις.

AMBER POWDER (ΣΚΟΝΗ ΑΜΒΡΑΝΙΟΥ): Πλούσια σε μέταλλα, αμινοξέα και αντιοξειδωτικά που ενυδατώνουν και μαλακώνουν το δέρμα, αφήνοντάς το πιο απαλό και νεανικό.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΜΒΡΑΝΙΟΥ: Έχει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και στη μείωση της εμφάνισης των ατελειών.

INCI/Συστατικά: INCI/Συστατικά.

0/5 (0 Reviews)

Εταιρία

SM CRYSTAL

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κρέμα ματιών με κεχριμπάρι”

Свързани продукти