Κρέμα νυκτός με σκόνη μαργαριταριών

25,00лв.

Κρέμα νύχτας με εξαιρετική λευκαντική δράση για τα μελαγχρωματικά σημεία και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας. Ένα ισχυρό μείγμα από σκόνη μαργαριταριών, εκχύλισμα μαϊντανού και βιταμίνη C για την ελαχιστοποίηση των σκούρων κηλίδων και των φακίδων ενώ κοιμάστε.

Κωδικός προϊόντος: NIGHTCREAMPEA-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Κρέμα νύχτας με εξαιρετική λευκαντική δράση για τα μελαγχρωματικά σημεία και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας. Ένα ισχυρό μείγμα από σκόνη μαργαριταριών, εκχύλισμα μαϊντανού και βιταμίνη C για την ελαχιστοποίηση των σκούρων κηλίδων και των φακίδων ενώ κοιμάστε. Εφαρμόστε τη νύχτα σε στεγνό και καθαρό δέρμα.

100% φυσικό προϊόν.

Τα ενεργά συστατικά σε αυτό το προϊόν είναι:

SQUALENE: Ένα φυσικό έλαιο πλούσιο σε λιπίδια που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, βοηθώντας στη διατήρηση της ελαστικότητάς του.

Έλαιο πυρήνων βερίκοκου (APRICOT KERNEL OIL).

Έλαιο Jojoba (JOJOBA OIL): Ένα ελαφρύ έλαιο, κοντά στα φυσικά έλαια του δέρματος, που ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα.

ALANTOIN: Ένα συστατικό με καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες που συμβάλλει στην επανόρθωση του δέρματος και στη βελτίωση της υφής του.

ΑΣΚΟΡΒΙΚΟ ΟΞΥ (ASCORBIC ACID): Μια μορφή βιταμίνης C που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθά την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα, αναζωογονώντας και ανανεώνοντάς το.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΛΟΕ ΒΕΡΑ: Εκχυλισμένο από τα φύλλα του φυτού Aloe vera, αυτό το εκχύλισμα έχει ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες για το δέρμα.

PEARL POWDER: Χρησιμοποιείται για να προσθέσει λάμψη και να αναζωογονήσει την επιδερμίδα.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ YLANG YLANG: Εκχυλισμένο από τα άνθη του φυτού ylang ylang, αυτό το εκχύλισμα έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και θρέφει το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και λείο.

INCI/Συστατικά: INCI/Συστατικά: INCI/Συστατικά.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,05 kg

Εταιρία

SM CRYSTAL

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κρέμα νυκτός με σκόνη μαργαριταριών”

Свързани продукти