Μάσκα προσώπου κατά της ακμής

6,00лв.

Καταπραΰνει το βαθιά προβληματικό, φλεγμονώδες και λιπαρό δέρμα με έντονη ακμή.

Κωδικός προϊόντος: MASKACNE-EL Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Καταπραΰνει το βαθιά προβληματικό, φλεγμονώδες και λιπαρό δέρμα με έντονη ακμή. Αντιβακτηριδιακό, καταπραΰνει το δέρμα, συρρικνώνει τους μεγάλους πόρους και μειώνει την έκκριση λιπαρότητας. Ο καολίνης καθαρίζει, συσφίγγει και λευκαίνει την επιδερμίδα και ο συνδυασμός εκχυλισμάτων καλέντουλας, που έχει αντισηπτική και μαλακτική δράση, και γερανιού, γνωστού για την τριχοειδή-ενισχυτική και τονωτική του δράση, βοηθά το δέρμα να ηρεμήσει, να εξομαλυνθεί και να ανανεωθεί.

Οδηγίες χρήσεως: Το προϊόν είναι κατάλληλο για την περιποίηση της επιδερμίδας και την περιποίηση του δέρματος.

Συνιστάται για.

Τα ενεργά συστατικά σε αυτό το προϊόν είναι:

Καολίνης.

Οξείδιο του ψευδαργύρου: Έχει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής και των ερεθισμών του δέρματος.

Εκχύλισμα Γερανίου (Geranium Macrorrhizum Extract): Έχει αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες που υποστηρίζουν την υγεία του δέρματος.

Εκχύλισμα καλέντουλας (Calendula Extract): Έχει καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση των ερεθισμών του δέρματος.

Plantago Lanceolata Extract (Εκχύλισμα Plantago Lanceolata): Βοηθά στην επούλωση του δέρματος και έχει αντισηπτικές ιδιότητες.

Πρόπολη (Propolis): Έχει αντιμικροβιακές και επουλωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση των φλεγμονών και των λοιμώξεων του δέρματος.

INCI/Συστατικά: Aqua, Kaolin, Zinc Oxide, Geranium Macrorrhizum Extract, Calendula Extract, Plantago Lanceolata Extract, Propolis.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,2 kg

Εταιρία

SAYAZ COSMETICS

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Μάσκα προσώπου κατά της ακμής”

Свързани продукти