Κρέμα νύχτας Emerald

25,00лв.

Αναπληρώνει το κολλαγόνο που χάνεται λόγω της γήρανσης του δέρματος ή άλλων παραγόντων πίεσης, όπως η ηλιακή βλάβη.

Κωδικός προϊόντος: NIGHTCREAMEME-EL Κατηγορία:

Περιγραφή

Αναπληρώνει το κολλαγόνο που χάνεται λόγω της γήρανσης του δέρματος ή άλλων παραγόντων πίεσης, όπως η ηλιακή βλάβη. Σφίγγει, λειαίνει και αναζωογονεί το δέρμα, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ενώ κοιμάστε. Εφαρμόστε τη νύχτα σε στεγνό, καθαρό δέρμα.

100% φυσικό προϊόν.

Τα ενεργά συστατικά σε αυτό το προϊόν είναι:

SHEA BUTTER: Ένα φυσικό έλαιο πλούσιο σε λιπαρά που ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα.

Σκουαλένιο (SQUALENE).

Έλαιο Argan (ARGAN OIL): Πλούσιο σε λιπαρά και βιταμίνη Ε, το οποίο ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, συμβάλλοντας στη μείωση των ρυτίδων και στην πρόληψη της απώλειας υγρασίας.

Έλαιο Jojoba (JOJOBA OIL): Ένα ελαφρύ έλαιο, κοντά στα φυσικά έλαια του δέρματος, που ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα.

GRAPE SEED OIL (Έλαιο από σπόρους σταφυλιού): Ένα ελαφρύ και γρήγορα απορροφούμενο έλαιο που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, χωρίς να αφήνει λιπαρά υπολείμματα.

ΣΚΟΝΗ ΕΜΕΡΑΛΝΤΙΟΥ: Χρησιμοποιείται για να προσθέσει λάμψη και να αναζωογονήσει την επιδερμίδα.

ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ (COLLAGEN): Ένα σημαντικό πρωτεϊνικό συστατικό που προάγει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος, αναζωογονώντας το δέρμα.

Εκχύλισμα αχιβάδας (Achilea Millefolium Extract): Εκχυλισμένο από το φυτό αχιβάδα, αυτό το εκχύλισμα έχει αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της φλεγμονής του δέρματος.

Εκχύλισμα μαϊντανού (Apium Petroselinum Extract): Προερχόμενο από τον μαϊντανό, αυτό το εκχύλισμα έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στη διατήρηση υγιούς και νεανικού δέρματος.

Ρετινόλη: Μια μορφή βιταμίνης Α που συμβάλλει στη βελτίωση της ανανέωσης των κυττάρων και της ανάπλασης του δέρματος.

Οξικό Τοκοφερύλιο: Μια μορφή βιταμίνης Ε που δρα ως αντιοξειδωτικό και συμβάλλει στην προστασία του δέρματος από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος.

INCI/Συστατικά: INCI/Συστατικά: INCI/Συστατικά.

0/5 (0 Reviews)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,05 kg

Εταιρία

SM CRYSTAL

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κρέμα νύχτας Emerald”

Свързани продукти