Автор:

Категория:

Дата на публикуване:

Πώς να επιλέξετε τη σωστή κρέμα προσώπου;

Χειροποίητες κρέμες προσώπου

Το δέρμα του προσώπου είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και τρυφερό. Αντανακλά την κατάσταση της υγείας μας και τον τρόπο που αισθανόμαστε. Γι’ αυτό πρέπει να το διατηρούμε ενυδατωμένο, θρεμμένο και προστατευμένο από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το πετύχουμε αυτό είναι να χρησιμοποιούμε ποιοτικές κρέμες προσώπου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του δερματικού μας τύπου.

Αλλά πώς να επιλέξετε τη σωστή κρέμα προσώπου;

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά που υπόσχονται θαύματα, αλλά συχνά περιέχουν συνθετικά και χημικά συστατικά που μπορούν να βλάψουν το δέρμα μας. Γι’ αυτό είναι καλή ιδέα να επιλέξετε μια εξαιρετική εναλλακτική λύση – χειροποίητες κρέμες που περιέχουν φυσικά συστατικά. Θα υποστηρίξουν την ανάπλαση, την ελαστικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας μας.

Δείτε ποια είναι τα πιο χρήσιμα συστατικά στις χειροποίητες κρέμες που θα κάνουν την επιδερμίδα σας ακόμα πιο όμορφη και ελαστική:

  • Έλαιο τριαντάφυλλου

Το ροδέλαιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα και αρωματικά αιθέρια έλαια στον κόσμο. Λαμβάνεται από την απόσταξη των φύλλων του βουλγαρικού τριαντάφυλλου (Rosa damascena). Το ροδέλαιο έχει πολλά οφέλη για το δέρμα:

  • Έχει αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στον καθαρισμό, την καταπράυνση και την απαλότητα του δέρματος.
  • Διεγείρει το σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης, που διατηρούν τη δομή και την ελαστικότητα του δέρματος.
  • Εξισορροπεί την επιδερμίδα, λευκαίνει τα μελαγχρωματικά στίγματα και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση.
  • Ηρεμεί το νευρικό σύστημα, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και βελτιώνει τη διάθεση.

Η προσφορά μας: ΚΡΕΜΑ 24H ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΡΟΖΑ, η οποία είναι κατάλληλη για το πρόσωπο, την περιοχή γύρω από τα μάτια και το ντεκολτέ. Είναι εμπλουτισμένη με αγνό βουλγαρικό ροδέλαιο, χάρη στο οποίο η επιδερμίδα προστατεύεται από τη γήρανση. Σχεδιασμένη χωρίς νερό και πλούσια σε έλαια, ενυδατώνει άμεσα και διεγείρει τον κυτταρικό κύκλο εργασιών. Προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες UV κατά τη διάρκεια της ημέρας και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

  • Argan

Το έλαιο αργκάν είναι ένα πολύτιμο φυτικό έλαιο που εξάγεται από τους καρπούς του δέντρου αργκάν (Argania spinosa) που φύεται στο Μαρόκο. Το έλαιο αργκάν είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και φυτοστερόλες, οι οποίες έχουν ευεργετικές επιδράσεις στο δέρμα, όπως

  • Θρέφει, ενυδατώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα.
  • Ενισχύουν τον δερματικό φραγμό και προστατεύουν από την απώλεια υγρασίας και τις επιβλαβείς επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας.
  • Βοηθούν στην ενίσχυση των τριχοειδών αγγείων και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στο δέρμα.
  • Προλαμβάνει το σχηματισμό ρυτίδων, ραγάδων και κυτταρίτιδας.

Δοκιμάστε: 24CH ARGAN CREAM, η οποία καταπολεμά αποτελεσματικά τις ρυτίδες. Η φυσική κρέμα προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και έχει αναπλαστική και θρεπτική δράση, ενώ ανακουφίζει από τις αρνητικές επιπτώσεις της παρατεταμένης έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία. Εφαρμόστε σε στεγνό και καθαρό δέρμα με απαλές κινήσεις μασάζ.

  • Εκχύλισμα σαλιγκαριού

Το εκχύλισμα σαλιγκαριού είναι ένα από τα νεότερα και πιο δημοφιλή συστατικά στα καλλυντικά. Προέρχεται από το έκκριμα του σαλιγκαριού (Helix aspersa), το οποίο χρησιμοποιεί για την προστασία και την αναγέννηση του κελύφους και του σώματός του. Το εκχύλισμα σαλιγκαριού έχει αναγεννητικές, επουλωτικές και λευκαντικές ιδιότητες που βοηθούν στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων όπως:

  • Ακμή, πληγές, ουλές και κηλίδες.
  • Ξηρότητα, αφυδάτωση και απολέπιση του δέρματος.
  • Ρυτίδες, απώλεια του τόνου και της ελαστικότητας του δέρματος.
  • Διευρυμένοι πόροι, ακάρεα και μαύρα στίγματα.

Μια πολύ καλή πρόταση: μια ΚΡΕΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ με εκχύλισμα ΣΑΡΠΟΥ, η οποία προστατεύει και καθυστερεί την εμφάνιση των ανεπιθύμητων ρυτίδων, εξομαλύνοντας τις λεπτές που εμφανίστηκαν πρόσφατα. Μοναδική φόρμουλα με σκόνη κακάο για ένα ελαφρύ ματ αποτέλεσμα, βούτυρο κακάο για φυσική αντηλιακή προστασία και εκχύλισμα εκκρίματος σαλιγκαριού για λείανση και ανόρθωση της επιδερμίδας.

  • Πατσουλί

Το πατσουλί είναι ένα τροπικό φυτό (Pogostemon cablin) που παράγει ένα αρωματικό αιθέριο έλαιο με ξυλώδες και γήινο άρωμα. Το πατσουλί έχει αντισηπτικές, αντιμυκητιασικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που αποτρέπουν τις λοιμώξεις, τους ερεθισμούς και την απόφραξη των πόρων. Επιπλέον, το πατσουλί:

  • Εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος και ρυθμίζει τη λιπαρότητα του δέρματος.
  • Διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων και βελτιώνει την υφή του δέρματος.
  • Ηρεμεί το νευρικό σύστημα, μειώνει το στρες και βελτιώνει τον ύπνο.

Η προσφορά μας: κρέμα με πατσουλί, κατάλληλη για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Ειδικά επιλεγμένα συστατικά μειώνουν τις λεπτές γραμμές, λειαίνοντάς τες και βοηθώντας στην καθυστέρηση της εμφάνισης νέων.

Αυτά τα συστατικά είναι μερικά από τα πιο ευεργετικά για το δέρμα του προσώπου. Θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές, όμορφο και νεανικό, χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά και βιολογικά προϊόντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Свързани публикации