Автор:

Категория:

Дата на публикуване:

10 μάσκες προσώπου με φυσική σύνθεση

Στην καθημερινή φροντίδα του προσώπου, οι μάσκες με φυσικά προϊόντα μπορούν να προσφέρουν ενυδάτωση, θρέψη και βελτίωση της υφής του δέρματος. Οι φυσικές μάσκες προσώπου περιέχουν φυσικά συστατικά που είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Προσφέρουν στο δέρμα του προσώπου την ευκαιρία να αποκομίσει τα οφέλη της φύσης χωρίς να το εκθέσει σε σκληρές χημικές ουσίες. Διάφορα φυσικά συστατικά έχουν ιδιότητες να καταπολεμούν δερματικά προβλήματα όπως η ακμή, η μελάγχρωση, η φλεγμονή και άλλα.

μάσκα προσώπου με σκόνη μαργαριταριών

1. Μάσκα προσώπου με σκόνη μαργαριταριού

Η μάσκα προσώπου με σκόνη μαργαριταριών μπορεί να προσφέρει αναζωογονητικό και λαμπερό αποτέλεσμα στο δέρμα. Η σκόνη μαργαριταριού είναι γνωστή για τα σωματίδιά της που μπορούν να δώσουν λάμψη και φυσική λάμψη.

Η μάσκα προσώπου Pearl Powder Face Mask αφαιρεί και διαυγάζει τα σκοτεινά, μελαγχρωματικά στίγματα. Επαναφέρει λάμψη και φρεσκάδα στο δέρμα.

Έχουμε προσθέσει φυσικά συστατικά όπως εκχύλισμα αλόης βέρα, σκόνη μαργαριταριών, εκχύλισμα ylang ylang και άλλα.

Τα προσθέσαμε επειδή γνωρίζουμε ότι έχουν τις ακόλουθες ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα του προσώπου:

Η αλόη βέρα είναι γνωστή για τις ενυδατικές της ιδιότητες. Καταπραΰνει το δέρμα και παρέχει έντονη ενυδάτωση, η οποία είναι ιδιαίτερα ευεργετική για το ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα. Η αλόη βέρα έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να καταπραΰνουν τους ερεθισμούς του δέρματος και να βοηθήσουν στην εμφάνιση ερυθρότητας ή φλεγμονής.

  • Η μαργαριταρένια πούδρα χαρίζει στο δέρμα μια απαλή λάμψη και φωτίζει την επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα φυσικό φωτεινό αποτέλεσμα.
  • Τα σωματίδια μαργαριταριών έχουν την ικανότητα να διαχέουν το φως και να κρύβουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, καθώς αποσπούν την προσοχή από αυτές.
  • Οι χρωστικές μαργαριταριών ενισχύουν τη φυσική λάμψη του δέρματος, δίνοντας την ψευδαίσθηση της νεότητας και της ζωτικότητας.

Προσθέσαμε επίσης το υλάνγκ-υλάνγκ, το οποίο έχει την ικανότητα να ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος στο δέρμα, βοηθώντας στην εξισορρόπηση της λάμψης και στην πρόληψη της εμφάνισης υπερβολικής λιπαρότητας.

  • Το εκχύλισμα Ylang-ylang έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο της ακμής και της φλεγμονής του δέρματος.
  • Το άρωμα του υλάνγκ-υλάνγκ μπορεί να προκαλέσει αισθήματα χαλάρωσης και ευεξίας, γεγονός που ενισχύει περαιτέρω την εμπειρία της χρήσης προϊόντων ομορφιάς.

Μαζί, αυτά τα συστατικά μπορούν να δημιουργήσουν μια μάσκα προσώπου που όχι μόνο θρέφει την επιδερμίδα, αλλά και την αφήνει λαμπερή και καταπραϋντική.

μάσκα προσώπου με σμαραγδένια σκόνη

2. Μάσκα προσώπου με σμαραγδένια σκόνη

Η μάσκα προσώπου Emerald Powder Face Mask αποκαθιστά και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Ενισχύει και λειαίνει το δέρμα, ενώ εξισορροπεί τα φυσικά επίπεδα ενυδάτωσης.

Προσθέσαμε φυσικά συστατικά όπως: έλαιο αργκάν, έλαιο σταφυλιών, σκόνη σμαραγδιού κ.λπ.

Τα προσθέσαμε επειδή έχουν τις ακόλουθες ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα του προσώπου:

  • Το έλαιο Argan είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα που ενυδατώνουν και ενυδατώνουν το δέρμα, χαρίζοντάς του απαλότητα και λείανση.
  • Τα αντιοξειδωτικά του αργανέλαιου βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, προστατεύοντας το δέρμα από την πρόωρη γήρανση και τη φθορά.
  • Το έλαιο αργκάν έχει καταπραϋντικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν το ερεθισμένο ή ευαίσθητο δέρμα.

Προσθέσαμε έλαιο σταφυλιού επειδή γνωρίζουμε ότι περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη Ε που βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και προάγουν την υγεία του δέρματος.

  • Το έλαιο σταφυλιού είναι ελαφρύ και απορροφάται γρήγορα, καθιστώντας το κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του λιπαρού δέρματος.
  • Θρέφει και καταπραΰνει το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και λείο.

Προσθέσαμε επίσης σμαραγδένια πούδρα, η οποία μπορεί να δώσει ενέργεια και λάμψη στο δέρμα, βελτιώνοντας την επιδερμίδα του και κάνοντάς το πιο λαμπερό.

  • Το σμαράγδι είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να προστατεύσουν το δέρμα από τις περιβαλλοντικές βλάβες.
  • Το σμαράγδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσικό αναζωογονητικό για το δέρμα, δροσίζοντας και τονώνοντας το.

Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών μπορεί να προσφέρει πλούσια φροντίδα στο δέρμα ενυδατώνοντας, θρέφοντας και φωτίζοντάς το.

μάσκα προσώπου με χαβιάρι

3. Μάσκα προσώπου με χαβιάρι

Το χαβιάρι είναι εξαιρετικά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και απαραίτητα λιπαρά οξέα, όπως τα ωμέγα-3. Περιέχει σημαντικές πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα που μπορούν επίσης να κάνουν καλό στο δέρμα.

Γι’ αυτό δημιουργήσαμε τη μάσκα προσώπου Caviar Face Mask, η οποία είναι μια μάσκα προσώπου που καθαρίζει, συσφίγγει και ελαχιστοποιεί τους πόρους.

Έχουμε προσθέσει φυσικά συστατικά όπως: ρετινόλη, αλλαντοΐνη, κολλαγόνο κ.λπ.

Τα προσθέσαμε επειδή γνωρίζουμε ότι έχουν τις ακόλουθες ευεργετικές επιδράσεις στο δέρμα του προσώπου:

Η ρετινόλη, η οποία είναι μια μορφή βιταμίνης Α, διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων και την ανανέωση του δέρματος, γεγονός που συμβάλλει στην καταπολέμηση της γήρανσης και στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

  • Η ρετινόλη μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος, στη φωτεινότητα των κηλίδων μελάγχρωσης και στη μείωση της υπερμελάγχρωσης.
  • Η ρετινόλη είναι γνωστή για τις ιδιότητες καταπολέμησης της ακμής και τη μείωση της εμφάνισης υπερβολικά διευρυμένων πόρων.
  • Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, η οποία βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Προσθέσαμε επίσης αλλαντοΐνη στο προϊόν, καθώς είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν το ερεθισμένο ή ευαίσθητο δέρμα.

  • Βοηθά στην αποκατάσταση των ιστών του δέρματος, διεγείροντας την αναγέννηση των κυττάρων και βοηθώντας στην επούλωση των δερματικών βλαβών και των πληγών.
  • Η αλλαντοΐνη έχει την ικανότητα να προσελκύει νερό, καθιστώντας την έναν εξαιρετικό ενυδατικό παράγοντα, βοηθώντας στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα.

Προσθέσαμε επίσης κολλαγόνο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη δομή και την ελαστικότητα του δέρματος. Η χρήση κολλαγόνου μπορεί να δώσει στο δέρμα μια πιο γερή και λεία εμφάνιση.

Το κολλαγόνο βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα, η οποία είναι σημαντική για την ενυδάτωση και τη φωτεινότητα.

Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών μπορεί να συμβάλει στη δημόσια υγεία της επιδερμίδας του προσώπου, προσφέροντας ενυδάτωση, διεγείροντας την ανάπλαση και καταπολεμώντας τα σημάδια της γήρανσης.

μάσκα προσώπου με εκχύλισμα σαλιγκαριού

4. Μάσκα προσώπου με εκχύλισμα σαλιγκαριού

Μια μάσκα προσώπου με εκχύλισμα σαλιγκαριού μπορεί να προσφέρει μια σειρά ευεργετικών ιδιοτήτων για το δέρμα. Το εκχύλισμα σαλιγκαριού περιέχει ενεργά συστατικά όπως η αλλαντοΐνη, το γλυκολικό οξύ, το κολλαγόνο και η ελαστίνη, τα οποία είναι γνωστά για τις ευεργετικές τους επιδράσεις στη φροντίδα του δέρματος.

Η μάσκα προσώπου με εκχύλισμα σαλιγκαριού θρέφει σε βάθος, λειαίνει, αναζωογονεί και τονώνει το δέρμα, διατηρώντας το νεανικό.

Προσθέσαμε φυσικά συστατικά όπως: εκχύλισμα σαλιγκαριού, εκχύλισμα κυδωνιού κ.λπ.

Τα προσθέσαμε επειδή γνωρίζουμε ότι έχουν τις ακόλουθες ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα του προσώπου:

Το εκχύλισμα σαλιγκαριού περιέχει αλλαντοΐνη και γλυκολικό οξύ, τα οποία μπορούν να διεγείρουν την αναγέννηση των κυττάρων και την επούλωση του δέρματος.

  • Τα ενεργά συστατικά όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη βοηθούν στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων προάγοντας την ελαστικότητα του δέρματος.
  • Το εκχύλισμα σαλιγκαριού συγκρατεί την υγρασία και συμβάλλει στη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος, αφήνοντάς το απαλό και λείο.

Προσθέσαμε επίσης στο προϊόν εκχύλισμα κυδωνιού, το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

  • Το εκχύλισμα κυδωνιού έχει καταπραϋντικές ιδιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες για το ερεθισμένο ή ευαίσθητο δέρμα.
  • Βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα, προσφέροντας ενυδάτωση και θρέψη μακράς διάρκειας.

Όταν συνδυάζονται, το εκχύλισμα σαλιγκαριού και κυδωνιού μπορεί να δημιουργήσει μια μάσκα προσώπου που όχι μόνο ενυδατώνει και λειαίνει το δέρμα, αλλά και το προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στη συνολική υγεία και ελαστικότητά του.

μάσκα για ξηρό δέρμα με εκχύλισμα καλέντουλας

5. Μάσκα για ξηρό δέρμα με εκχύλισμα καλέντουλας

Η μάσκα με εκχύλισμα καλέντουλας είναι μια θαυμάσια επιλογή για το ξηρό δέρμα, καθώς η καλέντουλα έχει ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Η Μάσκα για ξηρό δέρμα με εκχύλισμα καλέντουλας αναζωογονεί, θρέφει, τονώνει και καταπραΰνει το δέρμα και το κάνει λείο και ελαστικό.

Προσθέσαμε φυσικά συστατικά όπως: εκχύλισμα καλέντουλας, πρόπολη κ.λπ.

Τα προσθέσαμε επειδή γνωρίζουμε ότι έχουν τις ακόλουθες ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα του προσώπου:

Η καλέντουλα έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα και να μειώνουν τη φλεγμονή.

  • Η καλέντουλα βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα, προάγοντας την ενυδάτωση και προσδίδοντας απαλότητα.
  • Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, τα οποία θρέφουν το δέρμα και το υποστηρίζουν στη διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης.

Προσθέσαμε επίσης πρόπολη, η οποία είναι γνωστή για τις αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της ακμής και άλλων φλεγμονωδών διεργασιών του δέρματος.

  • Η πρόπολη περιέχει αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, προστατεύοντας το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.
  • Η πρόπολη μπορεί να βοηθήσει στην απαλή απολέπιση του δέρματος, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας πιο φωτεινής και λαμπερής επιδερμίδας.

Ο συνδυασμός εκχυλίσματος καλέντουλας και πρόπολης σε μια μάσκα προσώπου μπορεί όχι μόνο να προσφέρει ενυδάτωση και να καταπραΰνει το ξηρό δέρμα, αλλά και να το εμπλουτίσει με θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για μια υγιή και λαμπερή εμφάνιση.

μάσκα για λιπαρό δέρμα με εκχύλισμα πασχαλιάς

6. Μάσκα για λιπαρό δέρμα με εκχύλισμα πασχαλιάς

Η μάσκα με εκχύλισμα πασχαλιάς αποτελεί εξαιρετική επιλογή για λιπαρό δέρμα, καθώς η πασχαλιά είναι γνωστή για τις αντισηπτικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες.

Η μάσκα για λιπαρό δέρμα με εκχύλισμα πασχαλιάς είναι ιδανική για την αποκατάσταση της υγιούς και φρέσκιας εμφάνισης του λιπαρού και προβληματικού δέρματος.

Προσθέσαμε φυσικά συστατικά όπως: εκχύλισμα πασχαλιάς, χαμομήλι κ.λπ.

Τα προσθέσαμε επειδή έχουν τις ακόλουθες ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα του προσώπου:

  • Το εκχύλισμα πασχαλιάς είναι γνωστό για τις αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των φλεγμονών και των ερεθισμών του δέρματος.
  • Η πασχαλιά μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση της παραγωγής ελαίου στο δέρμα, η οποία είναι χρήσιμη στο λιπαρό δέρμα, βοηθώντας στην επίτευξη μιας ισορροπημένης επιδερμίδας.
  • Το εκχύλισμα πασχαλιάς είναι γνωστό για τις ιδιότητες καθαρισμού των πόρων του, οι οποίες μπορούν να μειώσουν την εμφάνιση ξεσπασμάτων και ακμής στο λιπαρό δέρμα.

Προσθέσαμε επίσης εκχύλισμα χαμομηλιού, καθώς γνωρίζουμε ότι είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες που μπορούν να μειώσουν τη φλεγμονή και να ηρεμήσουν το ερεθισμένο δέρμα.

  • Το χαμομήλι διεγείρει την επούλωση του δέρματος, βοηθώντας τις πληγές και τις βλάβες να επουλωθούν γρήγορα.
  • Το χαμομήλι μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος, η οποία είναι σημαντική για τον έλεγχο της λιπαρότητας του δέρματος.

Ο συνδυασμός του εκχυλίσματος πασχαλιάς και χαμομηλιού σε μια μάσκα προσώπου μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της υπερβολικής λιπαρότητας, να καταπραΰνει το δέρμα και να το διατηρεί καθαρό και ισορροπημένο.

μάσκα για λιπαρό δέρμα με εκχύλισμα ακακίας

7. Μάσκα για λιπαρό δέρμα με εκχύλισμα ακακίας

Το εκχύλισμα ακακίας μπορεί να είναι χρήσιμο για το λιπαρό δέρμα, καθώς έχει αντισηπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Η Μάσκα για λιπαρό δέρμα με εκχύλισμα ακακίας είναι ιδανική για την αποκατάσταση της υγιούς και φρέσκιας όψης της επιδερμίδας.

Προσθέσαμε φυσικά συστατικά όπως: εκχύλισμα ακακίας, καολίνη κ.λπ.

Τα προσθέσαμε επειδή έχουν τις ακόλουθες ευεργετικές επιδράσεις στο δέρμα του προσώπου:

Το εκχύλισμα ακακίας είναι γνωστό για τις αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του που μπορούν να βοηθήσουν στη φλεγμονή και τα κόκκινα μπαλώματα στο δέρμα.

  • Η ακακία μπορεί να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και να προσφέρει ανακούφιση από το καθημερινό στρες και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.
  • Το εκχύλισμα ακακίας μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της παραγωγής σμήγματος (λάδι) στο δέρμα, γεγονός που είναι ευεργετικό για το λιπαρό δέρμα.

Προσθέσαμε επίσης καολίνη, καθώς είναι ένας ορυκτός άργιλος που έχει εξαιρετικές ιδιότητες για την απορρόφηση της περίσσειας λιπαρότητας και της περίσσειας σμήγματος από το δέρμα, γεγονός που είναι ευεργετικό για το λιπαρό δέρμα.

  • Ο καολίνης είναι γνωστός για την ικανότητά του να καθαρίζει τους πόρους και να απομακρύνει τις τοξίνες και τους ρύπους από το δέρμα.
  • Τα μαλακά σωματίδια του καολίνη μπορούν να απολεπίσουν απαλά το δέρμα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και βοηθώντας στη δημιουργία μιας πιο λείας επιδερμίδας.

Ο συνδυασμός εκχυλίσματος ακακίας και καολίνης σε μια μάσκα προσώπου μπορεί να είναι ευεργετικός για το λιπαρό δέρμα, παρέχοντας ισορροπία και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα ελέγχει την περίσσεια λιπαρότητας.

μάσκα για κανονική επιδερμίδα με τριαντάφυλλο

8. Μάσκα για κανονική επιδερμίδα με τριαντάφυλλο

Η Μάσκα για κανονική επιδερμίδα με τριαντάφυλλο αναζωογονεί το πρόσωπο, θρέφει, τονώνει και καταπραΰνει το δέρμα και το κάνει λείο και ελαστικό.

Προσθέσαμε φυσικά συστατικά όπως: ροδόνερο Damascena, έλαιο από σπόρους σταφυλιού, κ.λπ.

Το ροδόνερο Damascena είναι ένας εξαιρετικός ενυδατικός παράγοντας που συμβάλλει στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα, το αναζωογονεί και το διατηρεί απαλό και λείο στην υφή του.

Το ροδόνερο είναι γνωστό για τις αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του που βοηθούν στην καταπολέμηση των φλεγμονών και των ερεθισμών του δέρματος.

Προσθέσαμε επίσης έλαιο σταφυλιού, το οποίο γνωρίζουμε ότι περιέχει αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και βοηθούν στην καταπολέμηση της γήρανσης.

  • Αυτό το έλαιο είναι ελαφρύ και απορροφάται εύκολα, καθιστώντας το εξαιρετική επιλογή για το κανονικό δέρμα, παρέχοντας ενυδάτωση χωρίς να αφήνει λιπαρά υπολείμματα.
  • Το έλαιο σταφυλιού διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος.

Ο συνδυασμός του ροδόνερου damascena και του ελαίου σταφυλιού στην περιποίηση του δέρματος μπορεί να προσφέρει σύνθετη φροντίδα, ενυδάτωση και αντιγηραντικά αποτελέσματα κατάλληλα για το κανονικό δέρμα.

μάσκα για κανονική επιδερμίδα με βιταμίνες Α+Ε

9. Μάσκα για κανονική επιδερμίδα με βιταμίνες Α+Ε

Μια μάσκα με βιταμίνες Α και Ε είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να υποστηρίξετε την υγεία του φυσιολογικού δέρματος. Οι βιταμίνες Α και Ε είναι γνωστές για τις αντιοξειδωτικές και θρεπτικές τους ιδιότητες.

Η μάσκα μας για κανονικό δέρμα με βιταμίνες Α + Ε αναζωογονεί το πρόσωπο θρέφοντας, τονώνοντας και καταπραΰνοντας το δέρμα και κάνοντάς το λείο και ελαστικό.

Έχουμε προσθέσει βιταμίνη Α, η οποία είναι σημαντική για την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου, η οποία συμβάλλει στην ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

  • Δρα ως αντιοξειδωτικό, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και τις περιβαλλοντικές βλάβες που μπορούν να προκαλέσουν γήρανση του δέρματος.
  • Ρυθμίζει τον κυτταρικό κύκλο εργασιών και συμβάλλει στην πρόληψη των σημείων γήρανσης, όπως οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές.
  • Η βιταμίνη Α συμβάλλει στη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος, η οποία είναι σημαντική για τη διατήρηση υγιούς και ισορροπημένης επιδερμίδας.

Προσθέσαμε επίσης βιταμίνη Ε, η οποία είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει το δέρμα από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

  • Βοηθά στη συγκράτηση της υγρασίας στο δέρμα, το θρέφει και το διατηρεί ενυδατωμένο.
  • Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει με το ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα.
  • Η βιταμίνη Ε επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης πληγών και τραυματισμών, διεγείροντας την αναγέννηση του δέρματος.

Η συνδυασμένη δράση των βιταμινών Α και Ε παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα της επιδερμίδας, προάγοντας την υγεία, την ελαστικότητα και τη φυσική λάμψη του δέρματος. Οι βιταμίνες αυτές περιλαμβάνονται συχνά σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος λόγω των ευεργετικών τους ιδιοτήτων.

μάσκα προσώπου με σκόνη ζαφειριού

10. Μάσκα προσώπου με σκόνη ζαφειριού 100 ml

Αν και τα ζαφείρια είναι κυρίως γνωστά ως πολύτιμοι λίθοι, μπορούν να αλεστούν σε σκόνη και να προστεθούν σε καλλυντικά προϊόντα λόγω των πιθανών ευεργετικών ιδιοτήτων τους.

Η μάσκα προσώπου Sapphire Powder Face Mask 100 ml είναι μια μοναδική, εξισορροπητική μάσκα. Συσφίγγει τους πόρους. Μειώνει τις φλεγμονές και τις κοκκινίλες με τις ισχυρές αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και βοηθά στην εξομάλυνση του δέρματος.

Σε αυτό προσθέσαμε φυσικά προϊόντα όπως: σκόνη ζαφειριού, εκχύλισμα φασκόμηλου, κ.λπ.

Τα προσθέσαμε επειδή έχουν τις ακόλουθες ευεργετικές επιδράσεις στο δέρμα του προσώπου:

  • Η σκόνη ζαφειριού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απολέπιση, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους από το δέρμα.
  • Τα ζαφείρια μπορούν να παρέχουν ήπια αντιοξειδωτική προστασία.

Προσθέσαμε επίσης εκχύλισμα φασκόμηλου, το οποίο έχει ισχυρές αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της ακμής και των φλεγμονωδών δερματικών παθήσεων.

  • Το φασκόμηλο είναι γνωστό για την ικανότητά του να καθαρίζει τους πόρους και να προλαμβάνει τα σπυράκια και τα δερματικά προβλήματα.
  • Βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας, η οποία είναι χρήσιμη σε προβληματικές και λιπαρές επιδερμίδες.

Σε συνδυασμό, αυτά τα συστατικά μπορούν να παρέχουν στο δέρμα αντιοξειδωτική προστασία, να βοηθήσουν στην απολέπιση και να διατηρήσουν καθαρό και υγιές δέρμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Свързани публикации