Филтри

Категории

Beauty

8 тайни за по-дълготраен парфюм

Едва ли има някой, който не иска да ухае прекрасно през целия ден. Истината е, че съществуват някои тайни за това кога и на кои места да се нанася парфюмът, за да се радвате на по-силен и дълготраен аромат.

Прочети още →

Как да използваме розова вода за различните части на лицето?

Розовата вода е естествен почистващ и успокояващ агент. Тя помага за изчистване на кожата на лицето, като я оставя сияйна и освежена. Розовата вода може и да помогне за облекчаване на уморените очи, вследствие на прекарания ден пред монитора на компютъра.

Прочети още →

Очите

Няколко прости съвета за красотата на кожата около очите.

Прочети още →

5 съвета как да се грижите за красотата си

5 съвета как да се грижите за красотата си

Прочети още →

Грижа за кожата на тялото

Как да имаме гладка и здрава кожа на цялото тяло? Как да се грижим и какво е необходимо за да поддържаме естествения баланс и красота на кожата? Лесно, бързо и съвсем не сложно!

Прочети още →

Усмивката

Няколко прости и лесни за запомняне съвета!

Прочети още →

11 съвета за здрава и красива коса

Всеки човек, в зависимост от цвета на косата и дебелината на космите, има на главата си между 90 000 и 150 000 косъма. Около 90% от тях все още растат. Най-тънки са русите коси, затова те са най-много на брой, следвани от кестенявите, а най-малко косми имат червенокосите, тъй като те са най-плътни. Знаем, че загубата на до 100 косъма на ден не е повод за тревога, тъй като всеки косъм расте между 2 и 5 години, а след като спре растежът му, той остава на главата няколко месеца.

Прочети още →
«1»Страница 1 от 1
Върни До Горе