Филтри

Категории

Beauty

Съвети за грижа на кожата по време на зимната ваканция

Тези от нас, които са преживели суха кожа на зимна ваканция, знаят колко неприятно може да бъде. Всички сме запознати със слънчево изгаряне през лятото, но напуканата кожа през зимата може да бъде още по-болезнена!

Прочети още →

Хей, ръчички, хей ги две..

След като по-късите дни и по-студеното време са в разгара си, това е момента в който не трябва да забравяме и кожата на ръцете си..

Прочети още →

8 тайни за по-дълготраен парфюм

Едва ли има някой, който не иска да ухае прекрасно през целия ден. Истината е, че съществуват някои тайни за това кога и на кои места да се нанася парфюмът, за да се радвате на по-силен и дълготраен аромат.

Прочети още →

Как да използваме розова вода за различните части на лицето?

Розовата вода е естествен почистващ и успокояващ агент. Тя помага за изчистване на кожата на лицето, като я оставя сияйна и освежена. Розовата вода може и да помогне за облекчаване на уморените очи, вследствие на прекарания ден пред монитора на компютъра.

Прочети още →

Очите

Няколко прости съвета за красотата на кожата около очите.

Прочети още →

5 съвета как да се грижите за красотата си

5 съвета как да се грижите за красотата си

Прочети още →

Грижа за кожата на тялото

Как да имаме гладка и здрава кожа на цялото тяло? Как да се грижим и какво е необходимо за да поддържаме естествения баланс и красота на кожата? Лесно, бързо и съвсем не сложно!

Прочети още →

Усмивката

Няколко прости и лесни за запомняне съвета!

Прочети още →

11 съвета за здрава и красива коса

Всеки човек, в зависимост от цвета на косата и дебелината на космите, има на главата си между 90 000 и 150 000 косъма. Около 90% от тях все още растат. Най-тънки са русите коси, затова те са най-много на брой, следвани от кестенявите, а най-малко косми имат червенокосите, тъй като те са най-плътни. Знаем, че загубата на до 100 косъма на ден не е повод за тревога, тъй като всеки косъм расте между 2 и 5 години, а след като спре растежът му, той остава на главата няколко месеца.

Прочети още →
«1» Страница 1 от 1
Върни До Горе